Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή χρωμάτων PURE SOPHISTICATION από την ISOMAT!

Παρακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τάσεις στο χρώμα και το design, οι διακοσμητές και οι σύμβουλοι χρώματος της ISOMAT δημιούργησαν τη χρωματική συλλογή PURE SOPHISTICATION με 60 νέες, εκλεπτυσμένες αποχρώσεις που έρχονται να εμπλουτίσουν το σύστημα χρωματισμού ISOMAT COLOR SYSTEM!

Ταυτόχρονα, οι έμπειροι επαγγελματίες μας, σας προτείνουν 12 ατμοσφαιρικούς χρωματικούς συνδυασμούς, οι οποίοι περιλαμβάνουν αποχρώσεις τόσο από την νέα συλλογή PURE SOPHISTICATION όσο και από την υπάρχουσα βεντάλια των 1700 χρωμάτων του ISOMAT COLOR SYSTEM.

Αναζητήστε το νέο χρωματολόγιο PURE SOPHISTICATION στα σημεία πώλησης των χρωμάτων ISOMAT. Εκεί θα βρείτε και τη νέα σειρά χρωμάτων ISOMAT PREMIUM, η οποία περιλαμβάνει εξαιρετικής ποιότητας χρώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με πολύ υψηλή αντοχή στο συχνό πλύσιμο, τις καιρικές συνθήκες και τον χρόνο, άριστη καλυπτικότητα και απόδοση, ενώ είναι φιλικά τόσο για τους χρήστες όσο και για το περιβάλλον. Διατίθενται σε αμέτρητες μοναδικές αποχρώσεις, ώστε να ικανοποιούν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα, ενώ ξεχωρίζουν από τους νέους, εντυπωσιακούς μεταλλιζέ κάδους!

Κατεβάστε τώρα την PURE SOPHISTICATION, επιλέξτε τις αποχρώσεις που σας αρέσουν, πειραματιστείτε κάνοντας τους δικούς σας μοναδικούς συνδυασμούς και αναβαθμίστε τον χώρο σας!

Για περισσότερες πληροφορίες και χρωματικούς συνδυασμούς, περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα www.isomatcolors.gr

Κατεβάστε την τώρα!