Ανακαλύψτε τη νέα βεντάλια χρωμάτων Chroma από την ISOMAT!

 

Η ISOMAT με μεγάλη χαρά παρουσιάζει τη νέα της, premium βεντάλια χρωμάτων CHROMA. H νέα αυτή συλλογή χρωμάτων είναι μοναδική και δημιουργήθηκε με πάθος και μεράκι από την ISOMAT σε συνεργασία με μία 12μελή ομάδα αρχιτεκτόνων, interior designers και color experts από την Ελλάδα, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο.

H συνεργασία αυτή διήρκεσε 2 χρόνια και είχε ως αφετηρία μια πολυεπίπεδη έρευνα πάνω στις παγκόσμιες τάσεις του χρώματος στην αρχιτεκτονική και στη διακόσμηση, αλλά και την άμεση συσχέτιση αυτού με τη σύγχρονη ζωή και τη ψυχολογία των ανθρώπων.
«Ο άνθρωπος του σήμερα έχει πιο πολύ ανάγκη από ποτέ το χρώμα στη ζωή του».

Τα χρώματα ομορφαίνουν την καθημερινότητά του, τον βοηθούν να “δραπετεύει” από αυτήν και να ονειρεύεται. Επιθυμεί χρώματα ιδιαίτερα και πολυδιάστατα που θα μπορούν να εκφράζουν τη διαφορετικότητα της προσωπικότητάς του. Παράλληλα, όμως, να είναι και διαχρονικά, ώστε να αποτελούν μια σταθερά στο πολλαπλώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον όπου ζει και εργάζεται.»


Για τη δική σας διευκόλυνση, οι αποχρώσεις στη βεντάλια CHROMA έχουν χωριστεί σε τέσσερις κύριες ενότητες:

ΟFF WHITES
NEUTRALS
NATURALS
BRIGHTS

Κάθε απόχρωση φέρει μια μοναδική ονομασία αλλά και έναν κωδικό. Οι κωδικοί των αποχρώσεων αποτελούνται από έναν τριψήφιο αριθμό και έναν διψήφιο.Ο πρώτος τριψήφιος αριθμός δηλώνει τη σελίδα της βεντάλιας και ο δεύτερος διψήφιος αριθμός τη σειρά της απόχρωσης στην εκάστοτε σελίδα.
Π.χ.: Κωδικός IST 001-01: Περιγράφει την 1η απόχρωση στην 1η σελίδα της βεντάλιας.Κωδικός ΙST 158-07: Περιγράφει την 7η απόχρωση στη σελίδα 158 της βεντάλιας.

Επιπλέον, στο τέλος των πολύχρωμων σελίδων της βεντάλιας θα βρείτε ένα INDEX που θα σας διευκολύνει να βρίσκετε ακόμα πιο εύκολα συγκεκριμένες αποχρώσεις που ψάχνετε. Στο INDEX αυτό, δίπλα σε κάθε απόχρωση, θα βρείτε και τον αριθμό LRV που χαρακτηρίζει την κάθε απόχρωση. Τι είναι όμως το LRV; Η κλίμακα LRV (Light Reflectance Value) κυμαίνεται από 0 που είναι το απόλυτο μαύρο με 0% ανακλαστικότητα στο ορατό φάσμα, έως 100 που είναι το απόλυτο λευκό με 100% ανακλαστικότητα στο ορατό φάσμα.
Αποχρώσεις με LRV<20 συνιστάται να μην εφαρμόζονται σε μεγάλες επιφάνειες θερμοπρόσοψης.

Ευχομάστε η νέα μας premium βεντάλια CHROMA να σας ταξιδέψει όσο ταξίδεψε κι εμάς όταν την συνθέταμε και να αγαπήσετε τη διαφορετικότητά της.

Ανακαλύψτε την!