Συμβουλές για να βάψετε το χώρο σας μόνοι σας! Μία από τις πιο

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
Tip 1
reason img

Διαλέξτε τις αποχρώσεις που σας αρέσουν από τις εκατοντάδες προτάσεις και συνδυασμούς του ISOMAT COLOR SYSTEM.

ΚΑΝΤΕ ΔΟΚΙΜΕΣ
Tip 2
reason img

Πριν καταλήξετε σε απόχρωση, και φυσικά πριν αγοράσετε τις ποσότητες που θα χρειαστείτε, κάντε δοκιμές στον τοίχο σας! Ο φωτισμός του χώρου, ο διάκοσμός του, αλλά και το μέγεθος της προς βαφή επιφάνειας, επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα. Καλό θα ήταν να πάρετε 2-3 παρόμοιες αποχρώσεις που σας αρέσουν, σε μισόκιλα δοχεία, και να τις εφαρμόσετε στον τοίχο σας σε λωρίδες, σε 2 στρώσεις. Κάντε την τελική σας επιλογή αφού στεγνώσει η μπογιά!t

ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ
Tip 3
reason img

Προστατέψτε τα έπιπλα και ξεκινήστε! Κολλήστε χαρτοταινία στα σημεία που θέλετε να μείνουν άβαφα. Βουτήξτε το ρολό σας στο χρώμα και δείτε το χώρο σας να μεταμορφώνεται! Αφαιρέστε τη χαρτοταινία αμέσως μόλις βάψετε.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ!
Tip 4
reason img

Τον καλό τον μάστορα τον κάνουν τα υλικά! Τα χρώματα ISOMAT απλώνονται εύκολα, έχουν μέγιστη καλυπτικότητα, στεγνώνουν γρήγορα και δίνουν ένα ζωντανό ποιοτικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΤΟ!
Tip 5
reason img

Διασκεδάστε το! Είναι ωραίο να νιώθεις ότι τον χώρο σου τον έχεις φτιάξει εσύ. Όταν μάλιστα το αποτέλεσμα έχει την υπογραφή ISOMAT, τότε είναι σίγουρο ότι θα το χαίρεστε για πολύ καιρό.